Zoekmachine optimalisatie bureau

Je bent er helemaal uit. Het is tijd voor een nieuwe investering in je onderneming, je wilt namelijk zoekmachine optimalisatie voor je WordPress website laten doen. Je zoekt dus een zoekmachine optimalisatie bureau die je kan helpen. Maar hoe werkt zoekmachine optimalisatie nu precies? Waar moet je op letten? En wat kunnen wij voor jou betekenen?

Op deze pagina bespreken we de volgende punten over het onderwerp: SEO laten doen:

Neem contact op

Een goede basis van een succesvol zoekmachine optimalisatie bureau

Zoekmachine optimalisatie bureau Webstudio Remon werkt ook voor Met Landelijk Label.
Zoekmachine optimalisatie bureau Webstudio Remon werkt ook voor Met Landelijk Label.

Zoekmachine optimalisatie is een langdurig proces. Je zult niet binnen een paar dagen naar de eerste pagina van de resultaten kruipen. Maar hoe begin je dan? Bij het starten van een SEO campagne is het van belang dat je een duidelijke doelgroep voor ogen hebt. Welk specifiek probleem los jij voor je klant op?

Kies een niche

Om relatief gemakkelijk resultaat te boeken het verstandig je te richten op een niche (een specifiek deel van de markt). Want je kunt niet tegen iedereen tegelijk praten op het internet. Men gaat namelijk steeds specifieker op zoek naar het bedrijf of de persoon die de exacte oplossing heeft voor zijn of haar probleem. Dit komt doordat het internet steeds meer informatie te bieden heeft, en de potentiële klant wil filteren op zijn of haar doel.

Weet wie jouw klant is

Durf te filteren! Wanneer je weet wie jouw klant kun je content publiceren gericht op deze klant, en dus niet op de hele wereld. Probeer jezelf maar eens verstaanbaar te maken op een druk plein, dat gaat niet lukken (tenzij je de koning bent). Zo werkt dit ook op internet. Zoekmachines als Google werken namelijk op basis van vertrouwen en authoriteit. Wanneer je populair bent zul je makkelijker een bredere groep aan kunnen spreken dan wanneer je dit niet bent. Weet dus voor jezelf wie jij aan wilt spreken op dit plein. Zo heb je meer kans op succes dan wanneer je wat naar iedereen probeert te roepen.

Nu SEO laten doen

Hoe helpen wij jou?

Wanneer je SEO wilt laten doen door WR kun je de volgende punten van ons verwachten. Allereerst geven we je advies over wat je wel of niet moet doen. SEO laten doen is een lang proces waar veel tijd in zit en wat eigenlijk nooit stopt. Het is belangrijk dat je ons verteld wie je potentiële klant is, en welk probleem jij voor hem of haar kan oplossen. Dit is de basis voor het SEO plan.

Onderzoek naar kansen en mogelijkheden

Wanneer wij weten wie jij bent en wat jij doet, gaan we op zoek naar online kansen. Online SEO kansen zijn volgens ons hele specifieke zoektermen die de potentiële klant gebruikt wanneer ze op zoek zijn naar een oplossing. Wij verzamelen deze zoektermen (die aansluiten op het probleem van de klant en jouw oplossing) en kunnen deze vervolgens voor jou gaan verwerken.

Publicatie van content

SEO laten doen is niet alleen kansen in kaart brengen. Het is ook zaak om deze kansen te benutten door in te spelen op het specifieke zoekgedrag van de potentiële klant. Dit kunnen wij gaan doen door teksten te schrijven die inhaken op de zoekterm van de klant. Na goedkeuring (klopt de tekst inhoudelijk met wat jij doet?) plaatsen wij deze content binnen jouw WordPress website. Dit kan zijn als pagina of als blogbericht. We zorgen ervoor dat de content duidelijk is opgebouwd volgens de voorgeschreven regels van Google.

Live rapportage van resultaten

Wanneer je SEO laat doen door Webstudio Remon heb je altijd zicht op hoe jouw website er voor staat. Je hebt altijd zicht op de SERP (pagina en positie waarop jouw website staat wanneer er gezocht is op een bepaalde zoekterm). Zo weet je precies welke resultaten er behaald worden op welke content. Ook kun je zo precies zien welke inhoud er nog extra aandacht nodig heeft.

Vertel ons je dromen

Zoekmachine optimalisatie bureau Webstudio Remon inschakelen

Wil je meteen de SEO laten doen door WR? Stuur dan een mail naar: [email protected]. Vertel ons zo specifiek mogelijk wie jij bent, wat jij doet, en uit wie jouw doelgroep bestaat. Vervolgens gaan wij bekijken wat de juiste manier van aanpak is om jouw website beter te laten scoren in Google. Lijkt dit voorstel je wel wat? Dan gaan we meteen voor je aan de slag!

Naar contactpagina