WordPress Onderhoudscontract – Beheer website uitbesteden aan Webstudio Remon

Meer tijd om te ondernemen, minder zorgen om je website

Een WordPress onderhoudscontract afsluiten, en het beheer van je website uitbesteden zorgt ervoor dat jij zonder zorgen kan ondernemen. Het up-to-date houden en back-uppen van je website is van groot belang. Voor vele is dit vanzelfsprekend, anderen vragen zich misschien af waarom dit noodzakelijk is.

Inhoud;
WordPress beheer uitbesteden - WordPress onderhoudscontract

Het is belangrijk om je website thema’s en plugins up-to-date te houden omdat bijgewerkte versies vaak beveiligingslekken aanpakken of de samenwerking met de WordPress ‘core’ updates mogelijk maakt. Dit zorgt voor een website die optimaal beveiligd is en functioneert zoals hij hoort te functioneren.

Als updates zorgen voor de beveiliging, waarom dan een back-up maken?

Er kan altijd wat mis gaan! Dat is de reden dat je altijd een back-up moet maken van je website. Misschien ben je ondanks de laatste updates (en goede beveiliging) toch slachtoffer van een hack, of verwijder je misschien onbedoeld bestanden uit je website. In alle mogelijke situaties is het verstandig om een recente back-up van je WordPress website te hebben. Op deze manier is het altijd mogelijk een recente back-up terug te zetten. Zo gaat er nooit veel van je werk verloren. Tevens zorgen goede back-ups voor een (bijna altijd) toegankelijke WordPress website. Op deze manier zit er ook geen onnodige tijd en kosten in het opsporen en verhelpen van problemen die voorkomen hadden kunnen worden. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen.

Hoe vaak een back-up laten maken?

Het verstandig iedere dag een back-up te laten maken van je website, want wat als er iets mis gaat tijdens het updaten? Dan wil je zo spoedig mogelijk alles hersteld hebben. Alle WordPress websites die Webstudio Remon in beheer heeft worden dan ook dagelijks van de laatste updates (nadat er een backup is uitgevoerd).

Klink goed! En nu kort samengevat graag..

  • Meer tijd om te ondernemen!
  • 1 keer per dag een back-up van je website*
  • 1 keer per dag een back-up van je database*
  • Dagelijkse controle en eventuele uitvoering van updates
  • Per ongeluk iets verwijderd, of slachtoffer van een hack? We zetten in dat geval de meest recente back-up voor je terug!

*Hiervoor is een hostingpakket bij Webstudio Remon noodzakelijk.

En wat krijg ik dan niet?

  • Zorgen betreft het onderhoud van je website

Laat nu je WordPress website beheren voor slechts €12,50 per maand

Neem contact met ons op voor het aanvragen van websitebeheer.

Combineer WordPress Beheer met WordPress Hosting

Een volledig pakket waardoor jouw WordPress website altijd beschikbaar, zo veilig mogelijk is en volledig geback-upt is, inclusief hosting voor geen 261, maar 220 euro per jaar. Met deze combi-deal bespaar je maar liefst 41 euro per jaar!

Meer informatie over WordPress Hosting.