Nieuwe klanten winnen met een rendabele WordPress website

Een verhaal vertellen, je product of dienst presenteren en je bezoeker omzetten naar een betalende klant. Helaas is het allemaal nog niet zo eenvoudig. Je website werkt niet meer voor je en je merkt dat je toe bent aan een website die dat wel gaat doen.

Middels WordPress Webdesign realiseren wij een website die voor jou werkt. Genereer leads, laat je bellen door geïnteresseerden of verkoop je producten aan de juiste doelgroep.

Wat is belangrijk wanneer het gaat om WordPress Webdesign?

Veel websites worden tegenwoordig bekeken via mobiele apparaten, maar liefst 2 op de 3 keer. Dit wil zeggen dat een website er goed uit moet zien én gebruiksvriendelijk moet zijn op elk apparaat. Dit is dan ook de manier waarop Webstudio Rémon websites ontwerpt.

Daarnaast moet de WordPress Webdesign website aansluiten bij jouw doelgroep. Je wilt niet alleen gezien worden, je wilt ook dat er actie ondernomen zal worden op jouw website. Je website mag dus visueel aantrekkelijk zijn. Echter mag dit niet ten nadele gaan van het gebruikersgemak. Een goede website zet aan tot actie en verkopen, het moet snel zijn en zeker niet vervelen. Het mag niet gaan lijden tot verwarring en het snel verlaten van jouw WordPress website.

Van basis lay-out naar jouw stijl

Webstudio Rémon werkt met een aantal vaste templates (dit is een ‘vaste basis’ welke we aanpassen naar jouw visuele identiteit). Middels deze werkwijze zijn wij in staat WordPress Webdesign aan te bieden voor een schappelijke prijs. Een groot deel van het design- en ontwikkelproces komt dan namelijk al te vervallen. Dit scheelt weer in de portemonnee. Natuurlijk is een website die geld oplevert een investering waard, maar is binnen het huidige stadium van je onderneming minimaal 8000 euro te hoog gegrepen? Dan zijn wij er om jou verder te helpen.

Teksten die voor jou werken

Webstudio Rémon staat het beste in zijn kracht in combinatie met webteksten van Tekstzuster. Een krachtig ontwerp met content waar je (toekomstige)klant van gaat kwijlen. Design & Copywriting gaan hand in hand.

Werkende websites 1

WordPress Webdesign werkwijze

Afhankelijk van het beschikbare budget doorloopt het WordPress Webdesign proces een aantal stadia. Grofweg zullen wij samen de volgende stadia doorlopen.

  1. Je bent toe aan een nieuwe website, wij bespreken samen de wensen en doelen. Een website waaraan geen doel gekoppeld is, is natuurlijk overbodig.
  2. Je zult van ons een checklist ontvangen met de bestanden en gegevens die wij van je nodig zullen hebben. Het WordPress Webdesign proces doorlopen wij dus samen, er is dus ook input en werk van jouw kant nodig. Hoe sneller wij alle gegevens en benodigde onderdelen ontvangen, hoe soepeler het proces zal verlopen. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat jouw website live kan op het geplande moment en geen vertraging op hoeft te lopen.
  3. Op basis van de wens gaan wij een wireframe voor je maken. Dit is een vroege fase in het WordPress webdesign proces waarbij je een grof idee kunt krijgen van de indeling van je toekomstige website. Hierop geef je vervolgens je feedback. In dit stadium zullen wij nog geen gebruik maken van kleuren, teksten, afbeeldingen en/of overige media. Vervolgens geef jij ons feedback over het initiële idee dat je ontvangen hebt.
  4. Na het ontvangen van de feedback over de indeling van de wireframes gaan wij dit abstracte beeld omzetten naar een ‘hoge kwaliteit’ ontwerp. Dit hoge kwaliteit ontwerp zal een goed beeld geven van hoe de definitieve versie van je nieuwe WordPress website er uit zal komen te zien (je ontvangt dit bestand als een PDF). Ook in dit stadium ontvangen wij vervolgens feedback van je.
  5. Wanneer het hoge kwaliteit ontwerpen naar wens is zullen wij deze om gaan zetten naar de eerste versie van je website. In dit stadium kunnen er nog kleine aanpassingen gemaakt worden. Is vervolgens de WordPress Webdesign website naar wens? We zullen dan de website voor je lanceren.