Wil je een nieuwe website laten maken in Rijssen? Laat een website van Webstudio Remon voor je werken!

Het is tijd om een nieuwe website te laten maken. Je bent zelf druk met je eigen werkzaamheden en je hebt geen tijd om een webdesign expert te worden. Natuurlijk kun je in Rijssen je website laten maken door de buurjongen, maar heb je dan ècht wat je graag wilt?

Helaas is het creëren van een effectieve en rendabele website niet zo gemakkelijk als wat jij dit binnen je onderneming. Jij bent tenslotte expert op het gebied van wat jij doet. Maar je wilt ook dat je klanten/leads dit zo ervaren.

Middels WordPress Webdesign realiseren wij een website die voor jou werkt. Een website laten maken in Rijssen door Webstudio Remon resulteert in het genereren van nieuwe leads, het bereiken van potentiële klanten en deze aanzetten tot actie. Samen zorgen we ervoor dat geïnteresseerden je gaan bellen of dat je product de juiste doelgroep gaat bereiken..

Een website laten maken in Rijssen, wat is hiervoor van belang?

Veel websites worden tegenwoordig bekeken via mobiele apparaten, maar liefst 2 op de 3 keer. Dit wil zeggen dat een website er goed uit moet zien én gebruiksvriendelijk moet zijn op elk apparaat. Dit is dan ook de manier waarop Webstudio Remon websites ontwerpt.

Website laten maken in Rijssen - Voorbeeld Kapster Vion
Website laten maken in Rijssen – Voorbeeld Kapster Vion

Daarnaast moet de website aansluiten bij jouw doelgroep. Je wilt niet alleen gezien worden, je wilt ook dat er actie ondernomen zal worden op jouw website. Je website mag dus visueel aantrekkelijk zijn. Echter mag dit geen nadelige gevolgen gaan hebben voor het gebruikersgemak. Een werkende website zet aan tot actie en verkopen. Dus moet de website snel zijn en zeker niet gaan vervelen. Tevens mag een website door visuele of tekstuele aspecten niet lijden tot verwarring. Dit zal leiden tot het verlies van je website bezoeker.

Van basis lay-out naar jouw stijl

Webstudio Remon werkt met een aantal vaste templates (dit is een ‘vaste basis’ welke we aanpassen naar de visuele uistraling van jouw onderneming). Middels deze werkwijze kan een website laten maken in Rijssen nu ook voor een schappelijke prijs. Een groot deel van het design- en ontwikkelproces van de website komt dan namelijk te vervallen. Dit scheelt weer in de portemonnee. Natuurlijk is een website die geld oplevert een investering waard, maar wanneer binnen het huidige stadium van je onderneming 8000 euro te hoog gegrepen is, dan zijn wij er om jou verder te helpen.

Woning Verkoop Fotografie Website door WR uit Rijssen
Woning Verkoop Fotografie Website door WR uit Rijssen

Een website laten maken in Rijssen, welke stappen ga je daarvoor doorlopen?

Afhankelijk van het budget dat beschikbaar is voor het laten maken van een website zullen we grofweg samen de volgende stadia doorlopen.

  1. Je bent toe aan een nieuwe website, wij bespreken samen de wensen en doelen. Een website waaraan geen doel gekoppeld is, is natuurlijk overbodig. Je kunt dit gesprek zien als een kort interview waarbij veel vragen over en weer zullen gaan.
  2. Je zult van ons een checklist ontvangen met de bestanden en gegevens die wij van je nodig zullen hebben. Het proces voor het maken van je nieuwe website doorlopen wij dus samen, er is dus ook input en werk van jouw kant nodig. Hoe sneller wij alle gegevens en benodigde onderdelen ontvangen, hoe soepeler het proces zal verlopen. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat jouw website live kan op het geplande moment en geen vertraging op hoeft te lopen.
  3. Op basis van de wens gaan wij een wireframe voor je maken. Dit is een vroege fase in het ontwerpproces waarbij je een grof idee kunt krijgen van de indeling van je toekomstige website. Hierop geef je vervolgens je feedback. In dit stadium zullen wij nog geen gebruik maken van kleuren, teksten, afbeeldingen en/of overige media. Vervolgens geef jij ons feedback over het initiële idee dat je ontvangen hebt.
  4. Na het ontvangen van de feedback over de indeling van de wireframes gaan wij dit abstracte beeld omzetten naar een ‘hoge kwaliteit’ ontwerp. Dit hoge kwaliteit ontwerp zal een goed beeld geven van hoe de definitieve versie van je nieuwe WordPress website er uit zal komen te zien (je ontvangt dit bestand als een PDF). Ook in dit stadium ontvangen wij vervolgens feedback van je.
  5. Wanneer het hoge kwaliteit ontwerpen naar wens is zullen wij deze om gaan zetten naar de eerste versie van je website. In dit stadium kunnen er nog kleine aanpassingen gemaakt worden. Is vervolgens de WordPress Webdesign website naar wens? We zullen dan de website voor je lanceren.

Wil je samen lanceren?

Ben jij klaar om dit proces aan te gaan en wil je samen met Webstudio Remon werken aan jouw nieuwe website? Deel gerust je idee en je doelen om te kijken of het ‘klikt’! Dat is wel zo prettig tijdens een WordPress Webdesign proces.