WordPress Beheer door Webstudio Rémon

Meer tijd om te ondernemen, minder zorgen om je website

Waarom zou je je website up-to-date houden en back-uppen? Voor velen is dit vanzelfsprekend, anderen vragen zich misschien af waarom dit noodzakelijk is.

Het is belangrijk om je website thema’s en plugins up-to-date te houden omdat bijgewerkte versies vaak beveiligingslekken aanpakken of de samenwerking met de WordPress ‘core’ updates mogelijk maakt. Dit zorgt voor een website die optimaal beveiligd is.

Als updates zorgen voor de beveiliging, waarom dan een back-up maken?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel. Want, wat als er toch wat mis gaat? Misschien ben je ondanks de laatste updates toch slachtoffer van een hack, of verwijder je misschien onbedoeld bestanden uit je website. In alle mogelijke situaties is het verstandig om een recente back-up achter handen te hebben, zodat deze op ieder moment teruggezet kan worden. Dit zorgt ervoor dat je website altijd toegankelijk is, en er geen onnodige tijd en kosten uitgaan naar het verhelpen van situaties en problemen die voorkomen hadden kunnen worden.

Hoe vaak een back-up laten maken?

Het verstandig iedere dag een back-up te laten maken van je website, want wat als er iets mis gaat tijdens het updaten van je thema’s en plugins? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk alles hersteld hebben. Alle WordPress websites die Webstudio Rémon in beheer heeft worden dan ook dagelijks voorzien van back-ups en de laatste updates.

Klink goed! En nu kort samengevat graag..

  • Meer tijd om te ondernemen!
  • 1 keer per 7 dagen een back-up van je website*
  • 1 keer per 7 dagen een back-up van je database*
  • Dagelijkse controle en eventuele uitvoering van updates
  • Per ongeluk iets verwijderd, of slachtoffer van een hack? We zetten in dat geval de meest recente back-up voor je terug!

*Hiervoor is een hostingpakket bij Webstudio Rémon noodzakelijk.

En wat krijg ik dan niet?

  • Zorgen betreft het onderhoud van je website