Horeca website laten maken voor je restaurant?

Een goede horeca website laten maken is nog wel een uitdaging. Je wilt dat hij er goed uit ziet, maar je wilt ook dat deze goed converteert. Daarnaast horen we van veel mensen zoals jij, dat ze een restaurant website willen laten maken die ‘hoog in Google staat’.

Hoog in Google staan? Dat wil iedereen natuurlijk! Maar hoe gaat zoiets nou eigenlijk in zijn werk? Op deze pagina vertellen we je er graag meer over. Zo maak jij de juiste stap richting een goede horeca of restaurant website.

Laat je informeren
Horeca website laten maken - De Zoeke
Horeca website laten maken – De Zoeke

Een goede horeca website laten maken begint bij de absolute basis

Wanneer je een horeca website wilt laten maken is het belangrijk dat je weet hoe je website er uit moet komen te zien, natuurlijk kan een goede webstudio je daar bij helpen, en je er in sturen. Een ervaren webbouwer voor horeca websites weet precies wat werkt, en welke technieken van nu zijn, en welke eigenlijk een beetje out-of-date zijn.

Tevens helpt deze persoon je met een juiste indeling, welke pagina staat waar? En hoe werken die call-to-action knoppen eigenlijk, waar worden deze geplaatst? En welke kleuren gebruik ik hier voor? Er zijn een hoop dingen die in de basis van een goede website goed moeten gebeuren. Mis je deze stappen? Dan zul je waarschijnlijk niet ‘hoog in Google’ te vinden zijn. Heb je al een Horeca website laten maken, maar wil je beter vindbaar zijn? Wij vertellen je graag hoe wij je van diensten kunnen zijn middels zoekmachine optimalisatie.

Meer over SEO

Uw klant serveren op uw horeca website

De eerste indruk van uw horeca gelegenheid is natuurlijk van enorm belang. Uw bezoeker moet de sfeer al kunnen proeven. Dit kan gerealiseerd worden door de uitstraling van uw gelegenheid volledig door te voeren binnen uw website. Of u nu een een fastfoodservice, nachtcafé of restaurant bent. Wij helpen u altijd de juiste informatie aan te bieden.

Voorbeeld website: De Zoeke in Denekamp

Welke mogelijkheden zijn er als u een horeca website laat maken?

Allereerst sluit de website naadloos aan op de uitstraling van uw onderneming. Verder sluit de website aan op uw doelgroep, en het doel van de site. Naast het aanbieden van benodigde informatie aan uw bezoeker, proberen we hem ook handelingen te laten uitvoeren binnen uw site. Dit kan zijn:

  • Het invullen van een reserveringsformulier om te komen eten in uw restaurant
  • Contact opnemen om een arrangement te bespreken
  • Een reservering te plaatsen voor het huren van een zaal
  • U te volgen op sociale media

Naast de bovenstaande punten zijn er natuurlijk nog talloze opties mogelijk. Wilt u sparren over een plan, of wilt u zich direct laten adviseren? Neem in alle gevallen contact met ons op.

Bekijk portfolio

Van basis lay-out naar jouw stijl

Webstudio Remon werkt met een aantal vaste templates (dit is een ‘vaste basis’ welke we aanpassen naar jouw visuele identiteit). Middels deze werkwijze zijn wij in staat WordPress Webdesign aan te bieden voor een schappelijke prijs. Een groot deel van het design- en ontwikkelproces komt dan namelijk al te vervallen. Dit scheelt weer in de portemonnee. Natuurlijk is een website die geld oplevert een investering waard, maar is binnen het huidige stadium van je onderneming minimaal 8000 euro te hoog gegrepen? Dan zijn wij er om jou verder te helpen.

WordPress Webdesign werkwijze

Afhankelijk van het beschikbare budget doorloopt het WordPress Webdesign proces een aantal stadia. Grofweg zullen wij samen de volgende stadia doorlopen.

  1. Je bent toe aan een nieuwe website, wij bespreken samen de wensen en doelen. Een website waaraan geen doel gekoppeld is, is natuurlijk overbodig.
  2. Je zult van ons een checklist ontvangen met de bestanden en gegevens die wij van je nodig zullen hebben. Het WordPress Webdesign proces doorlopen wij dus samen, er is dus ook input en werk van jouw kant nodig. Hoe sneller wij alle gegevens en benodigde onderdelen ontvangen, hoe soepeler het proces zal verlopen. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat jouw website live kan op het geplande moment en geen vertraging op hoeft te lopen.
  3. Op basis van de wens gaan wij een wireframe voor je maken. Dit is een vroege fase in het WordPress webdesign proces waarbij je een grof idee kunt krijgen van de indeling van je toekomstige website. Hierop geef je vervolgens je feedback. In dit stadium zullen wij nog geen gebruik maken van kleuren, teksten, afbeeldingen en/of overige media. Vervolgens geef jij ons feedback over het initiële idee dat je ontvangen hebt.
  4. Na het ontvangen van de feedback over de indeling van de wireframes gaan wij dit abstracte beeld omzetten naar een ‘hoge kwaliteit’ ontwerp. Dit hoge kwaliteit ontwerp zal een goed beeld geven van hoe de definitieve versie van je nieuwe WordPress website er uit zal komen te zien (je ontvangt dit bestand als een PDF). Ook in dit stadium ontvangen wij vervolgens feedback van je.
  5. Wanneer het hoge kwaliteit ontwerpen naar wens is zullen wij deze om gaan zetten naar de eerste versie van je website. In dit stadium kunnen er nog kleine aanpassingen gemaakt worden. Is vervolgens de WordPress Webdesign website naar wens? We zullen dan de website voor je lanceren.

Wil jouw horeca website lanceren?

Ben jij klaar om dit proces aan te gaan en wil je samen met Webstudio Remon werken aan jouw nieuwe website? Deel gerust je idee en je doelen om te kijken of het ‘klikt’! Dat is wel zo prettig tijdens een WordPress Webdesign proces.

Ik wil een sterke website